0 out of 5

Softlin Vitriiniliina

Vitriiniliina – siistiin ja näyttävään esillelaittoon. Softlin Vitriiniliina parantaa hygieniaa ja tekee esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta. Vitriiniliina soveltuu hyvin täytettyjen leipien, leivonnaisten ja muiden rasvaa tai sokeria sisältävien tuotteiden esillelaittoon. Vitriiniliina toimitetaan tasotuotteena, joten siinä ei ole taitoksia. Tämän ansiosta tuote soveltuu myös tabletiksi kattauksiin tai pienempiin pöytiin jopa pöytäliinaksi.

Softlin Vitriiniliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Vitriiniliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin Vitriiniliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Käytä liinoja kertomaan oma tarinasi tai yrityksesi tärkeät asiakkaillesi osoitetut viestit.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: eri kokoja
  Pakkaus: erilaisia pakkaustapoja
  Liinan materiaali: kuivapaperi
  Pussin materiaali: PE-LD 04
  Laatikon materiaali: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Värivalikoima vaihtelee Vitriiniliinan koosta riippuen. Kysy lisää asiakastiimiltämme.

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Annamme mielellämme lisätietoja värivalikoimasta ja tuotteen tilauksesta. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Ennen Fiblonia meillä oli vaikeuksia löytää laadukkaita ja samalla ekologisia servettejä ravintolaamme. Fiblon tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet ja mutkaton yhteistyö tekevät Fiblonin kumppanuudesta meille arvokkaan. Tätä ratkaisua emme ole joutuneet katumaan.

  SONJA NUMMINEN

  Ravintola SoiSoin omistaja » www.soisoi.fi

  SoiSoi - referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons