Sotflin personointi tuoteräätälöinti Fiblon

TUOTEPERSONOINTI

Viesti ja vahvista ilmettä personoinnilla

Erotu kilpailijoistasi

Tuo oma persoonallinen yritysilmeesi esiin. Personoidut tuotteet kertovat brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostavat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Katso tästä kuinka kilpailuetu rakennetaan personoinnilla.

Kannattaako personointi?

Kyllä kannattaa. Personoidut tuotteet nostavat brändisi näkyvyyttä ja jättävät asiakkaallesi varman muistijäljen. Erotut kilpailijoista ja saat sanomasi asiakkaan huulille.

Lautasliina ravintolassa tai niskaliina istuimella ovat erinomaisia paikkoja viesteillesi ja lisäksi keino erottua tehokkaasti. Ilme voidaan suunnitella vahvistamaan brändin identiteettiä tai osaksi tehokasta markkinointikampanjaa.

Hyödynnä palvelumme!

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yrityksellesi sopivasta kattaus- tai mukavuustuotevalikoimasta.

Fiblon Softlin classic personointi ruokalappu

Onko personointi kallista?

Kun personointi tehdään ammattitaidolla, se ei ole kallista. Kun lisäksi kerrot ydinviestisi tai kampanjaviestisi tuotteessa, jota muutenkin käyttäisit, teet ekoteon – kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Siis paitsi näkyvyyttä, myös selvää säästöä!

Eikö personoitu tuote tarkoita valtavia kertamääriä?

Ei välttämättä. Pienetkin erät ovat mahdollisia. Olemme lisäksi kehittäneet uusia logistisia ratkaisuja, joilla vältämme suuret toimituserät ja pitkät varastointiajat. Kerromme niistä sinulle mielellämme lisää.

Miten personointia tehdään? Pitääkö minun suunnitella painoaiheita?

Ei missään nimessä. Suunnittelemme kanssasi yksilöllisen juuri sinun vahvuuksiasi korostavan ratkaisun, jossa vain mielikuvitus on rajana. Suunnittelijan on tiedettävä tuotteet läpikotaisesti ja siksi suosittelemme, että käytät meidän ammattitaitoamme. Olemme ainoa ammattikäyttöön erikoistunut valmistaja Pohjoismaissa. Tunnemme tuotteemme ja tiedämme niiden mahdollisuudet ja rajoitteet. Meiltä saat paitsi visuaalisen suunnittelun myös käytännön vinkit. Tunnemme myös viimeisimmät trendit ja kehityslinjat. Olemme asiakkaidemme tukena kaikessa tässä. Nauti siis ammattitaidostamme!

Mitä tuotteita voidaan personoida?

Kaikista valikoimamme tuotteista voidaan muokata juuri sinun tarpeitasi vastaava toteutus.

 

Lataa tästä ohjeet: Softlin personoinointi

Fiblon Softlin basic personoint

Sopiiko sama tuote moneen eri käyttöön?

Voi sopia hyvin tai sitten ei. Tunnemme juuri sinun toimialasi haasteet, siksi olemme luoneet oman valikoiman eri alojen tarpeisiin – uudenlaisen SOFTLIN konseptin, joka huomioi eri toimialojen ominaispiirteet. Ravintolan haasteet eroavat kahvilan tai hotellin haasteista. Siksi olemme rakentaneet valikoimat toimialojen mukaan.

Teetimme keväällä 2015 asiakastutkimuksen. Asiakkaamme toivoivat meiltä vielä syvempää toimialatuntemusta, jotta voisimme auttaa heitä menestymään entistä paremmin. Vastasimme haasteeseen.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin tuotepersonoinnista

Simple Share Buttons