Bio Fibra® Handy yleispyyhe

Bio Fibra® Handy on täsmälleen sama liina kuin Bio Fibra® Basic, mutta Handyn kätevä pakkaus sopii erityisesti pienempiin ja rajallisin keittiötiloihin.

Kätevä pakkaus on helppo säilyttää ja sopii esimerkiksi salin puolelle, grilleille, jäätelökioskeihin, siivouskärryyn tai märkätiloihin.

Bio Fibra® Handy on ympäristöä arvostavan ammattilaisen valinta. Tutkitusti elintarviketurvalliset Bio Fibra® liinat ovat 100% viskoosia ja täysin biohajoavia. Niillä huolehdit helposti keittiön siisteydestä ja luonnon hyvinvoinnista samalla pyyhkäisyllä.

Bio Fibra@ Basic on valmistettu FSC Mix sertifioidusta materiaalista.

Olemme pyrkineet parhaaseen kompromissiin hygieniavaatimusten ja luonnonvarojen käytön välillä. Basic koko 40 x 50 cm on optimoitu käyttöönsä siten, että liina ei ole tarkoitukseensa tarpeettoman iso, muttei liian pienikään. Hygieniasta ei saa tinkiä milloinkaan!

Ainutlaatuinen Z-taitettu ja valmiiksi arkitettu liina on helppo ottaa käyttöön. Pieni pakkaus sopii rajallisiin tiloihin. Muovipakkaus pitää liinat kuivina ja hygieenisinä.

Fibra® yleispyyhe on tarkoitettu erityistä hygieniaa vaativaan pyyhintään. Lyhytkäyttöinen pyyhe on erinomainen ammattikeittiöön ja varmistaa hygieniaketjun katkeamattomuuden.

Pyyhe laitetaan käytön jälkeen biojätteeseen.

”Saatiin vihdoinkin pakkauskoko, jota voidaan säilyttää myös salin puolella kaapissa.”

”Tarkka hygienia on grillissäni kaikkein tärkeintä ja nyt minäkin pääsen hyödyntämään kunnolla Fibraa.”

  • Pyyhe: viskoosi
  • Muovikäre: polypropeeni (PP 05)
  • Laatikko: aaltopahvi
  • Koko: 40 x 50 cm
  • 35 kappaletta / kääre
  • 10 käärettä / laatikko

Lataa esite ja tilausnumerot

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664