Fibra® Basic yleispyyhe

Fibra® Basic on sopivan kokoinen perusmalli ammattikeittiön yleiskäyttöön.

Olemme pyrkineet parhaaseen kompromissiin hygieniavaatimusten ja luonnonvarojen käytön välillä. Basic koko 40 x 50 cm on optimoitu käyttöönsä siten, että liina ei ole tarkoitukseensa tarpeettoman iso, muttei liian pienikään. Hygieniasta ei saa tinkiä milloinkaan!

Arkitettu Z-taitto helpottaa yksittäisen liinan käyttöönottoa, koska näin liinan reuna on sopivasti tyrkyllä. Ei muuta kuin liina käteen ja pyyhkimään!

Fibra® on tutkitusti elintarviketurvallinen liina. Polyesterista ja viskoosista valmistettu liina on kätevä, hygieeninen ja edullinen suurkeittiön arkeen. Polyesterin lisääminen materiaaliin tuo lisää kestävyyttä. Näin pyyhe toimii vaativillakin pinnoilla.

Fibra® yleispyyhe on tarkoitettu erityistä hygieniaa vaativaan pyyhintään. Lyhytkäyttöinen pyyhe on erinomainen ammattikeittiöön ja varmistaa hygieniaketjun katkeamattomuuden.

Pyyhe laitetaan käytön jälkeen energiajätteisiin.

Fibra® on Fiblonin rekisteröimä tuotemerkki.

  • Koko: 40 x 50 cm
  • 140 kappaletta / laatikko
  • 75 laatikkoa / lava
  • Pyyhe: viskoosi-polyesteri
  • Laatikko: aaltopahvi

Lataa esite ja tilausnumerot

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664