Fibra® Clean Basic yleispyyhe

Fibra Clean Basic on yleispyyhe kaikkien pintojen päivittäiseen puhdistukseen.

Pyyhe on pakattu käteviin käärepakkauksiin, jotka on helppo ottaa mukaan vaikka siivousvaunuun. Pakkauksesta saa kätevästi yhden pyyhkeen kerrallaan. Pienempi pakkaus on kätevä ottaa mukaan eritepakkiin terveydenhuollossa, hoivakodissa, vanhustenhuollossa tai päiväkodissa. Yksittäin otettava pyyhe takaa vaativankin hygienian.

Tuote toimii erinomaisesti kaikkialla, jossa tarvitaan erityistä hygieniaa. Eritepyyhinnässä pyyhe laitetaan aina pois käytön jälkeen. Näin varmistat hygieniaketjun säilyvyyden. Fibra Clean Basic -yleispyyhe toimii kätevän pakkauksensa ansiosta loistavasti myös lemmikin hoidossa, remontoinnissa, autossa, mökillä, veneessä ja harrastuksissa.

Käyttäjäkommentti hoivapuolelta: ”Fibra on pehmeä ja sopivan kokoinen, joten heikomillakin voimilla jaksaa puristaa liinan kuivaksi”.

Tuotekortti ja tilausnumerot

Palkkaus ja materiaalit

  • Pyyhe: viskoosi-polyesteri
  • Muovikäre: polypropeeni (PP 05)
  • Laatikko: aaltopahvi
  • Koko: 40 x 50 cm
  • 45 kappaletta / kääre
  • 10 käärettä / laatikko

Värivalikoima ja kuosit

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664