Houkutteleva leipäpöytä voi olla myös hygieeninen

Leipäpöytä on näyttävä tapa asettaa tarjolle vastaleivotut herkulliset leivät ja sämpylät. Esillepanossa on syytä muistaa sekä houkuttelevuus että hygienia. Softlin tuotteet parantavat hygieniaa ja tekevät esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta.

Noutopöydässä näkee monenlaisia virityksiä. Ravintola-asiakkaat esimerkiksi yrittävät leikata leipää käyttäen apuna paperista servettiä, joka rispaantuu nopeasti ja on epäsiisti. Softlin Classic tuotteissa ei tätä ongelmaa ole ja ne voi käytön jälkeen kierrättää joko bio- tai sekajätteeksi.

Jopa ammattilaisilta saattaa unohtua, että kaikkien käytössä olevien lautasliinojen tai paperituotteiden tulee sopia elintarvikekäyttöön. Oman haasteensa tuovat kankaiset keittiöliinat, joita näkee toisinaan käytettävän myös pisarasuojina. Nopea rispaantuminen ja erityishygienia tuottavat niiden kohdalla usein tekstiililiinoiksi harmittavan lyhyen elinkaaren.

Softliina on mitoitettu täydellisesti leivänleikkuuseen. Se peittää sopivasti, mutta ei kuitenkaan ole tarkoitukseensa ylisuuri. Näin varmistetaan, ettei materiaalia käytetä turhaan.

Helsingin kaupungin ympäristökeskus teetti taannoin selvityksen hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden noutopöydistä. Tyypillisimmät ongelmat olivat väärät tarjoilulämpötilat ja pisarasuojien puute. Tuolloin tarjoilupaikoista yli 62 prosentissa ei noutopöydissä ollut minkäänlaista pisarasuojaa. Pisarasuojauksista ei ollut valtakunnallisia ohjeita ja käytäntö hyvin kirjavaa.

Softlin Classic koriliinat (48cm) on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Koriliina pitää leipomotuotteet ja koreissa tarjoiltavat tuotteet myös tuoreen näköisinä, koska materiaali kestää hyvin rasvaa. Lisäksi liina toimii asianmukaisena pisarasuojana. Koriliina ja Softlinliina on valmistettu Classic materiaalista, joka on turvallista käyttää lyhytaikaisessa kontaktissa elintarvikkeiden kanssa.

 

Softlin tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja turvallisesti Suomessa ja niillä on avainlippu.

Simple Share Buttons