Yritys

Ihmisen kokoinen teollisuusyritys

Fiblon on vuonna 1979 perustettu porilainen perheyritys, jonka ohjaimissa on toinen sukupolvi. Ensin oli mies ja puukko, nyt pitkälle automatisoitu korkean teknologian tuotantolinjasto. Perheyrityksenä olemme onnistuneet pitämään yrityksen ketteränä ja kehittyvänä. Ketteränä pystymme nopeasti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita, jotta asiakkaamme voisivat menestyä entistä paremmin. Asiakas on toimintamme keskiössä ja kuuntelemme häntä herkeämättä. Kaiken tekemisemme tulee palvella asiakkaitamme. Meillä kaiken takana ovat arvomme: työnilo, ylivoimainen asiakaskokemus, ympäristön kunnioittaminen ja kannattavuus.

Kolmenkymmenen ensimmäisen vuoden ajan keskityimme pitkälti sopimusvalmistukseen. Vuosien saatossa olemme hioneet tuotannon ja logistiikan huipputasolle. Viimeisten vuosien aikana olemme siirtyneet entistä enemmän kehittämään majoitus- ja ravintola-alan asiakkaille heidän menestystään tukevia, vastuullisia kattaus- ja pyyhintäratkaisuja. Omat tuotemerkkimme FIBRA ja SOFTLIN ovat vallanneet markkinoita askel kerrallaan. FIBRA lanseerattiin ammattikeittiöille maaliskuussa 2010. Vuoden 2015 alussa markkinoille tuotiin aivan uudenlainen kattausvalikoima SOFTLIN.

Tärkeämpää kuin toimivat ja älykkäästi kehitetyt tuotteet, on kuitenkin niiden takana oleva laaja ja vahva asiantuntemus, vastuullisuus sekä se palvelu, jonka asiakkaamme voivat hyödyntää tuoteratkaisujen lisäksi. Me Fiblonilla haluamme tehdä bisnestä, josta voimme olla ylpeitä. Siksi vastuullisuus on meille kunnia-asia. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun, joka erottaa heidät kilpailijoistaan. Samalla huolehdimme, että käyttöön otettavat ratkaisut ovat myös toiminnallisesti oikeat. Näin varmistamme oikean käyttömäärän ja minimoimme turhan jätteen. Kestävämpää maailmaa lautasliina kerrallaan!

Minkälaisista vaihtoehdoista juuri sinä saat parhaimman hyödyn liiketoimintasi menestykseen? Ota yhteys niin etsimme sinulle sopivimmat ratkaisut

Fiblonin arvot

  • Työnilo
  • Ylivoimainen asiakaskokemus
  • Ympäristön kunnioittaminen
  • Kannattavuus

Missio

Olemme alamme ajatusjohtaja ja asiakkaidemme inspiroivin ja vastuullisin yhteistyökumppani kattauksen ja puhtaanapidon liinoissa ja niihin liittyvissä palveluissa.

Visio

Iloisempi, elämyksellisempi ja kestävämpi maailma liina kerrallaan maalla, merellä ja ilmassa.


Liikeidea

Yllätäviä ja yksilöllisiä ideoita kattaukseen ja puhtaanapitoon!

Lautasliinatehdas Fiblon valmistaa lautasliinoja ja pintojen pyyhintäliinoja ammattikäyttöön ja toimii etiketin ja pöytätapakulttuurin sekä vastuullisen lautasliinatuotannon tietolähteenä ravintoloille, kahviloille sekä medialle.


Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664