Softlin logo

Luomme tarinat todeksi

Softlin lautasliinat

Näissä pöydissä eletään hetket ja tarinat todeksi – tunnetaan, koetaan ja ollaan läsnä.

Kattaus ei ole katsomista varten, se on elämistä varten. Softlin on uudenlainen tapa huomioida majoitus- ja ravitsemusalan arjen haasteet. Olipa kyse kahvilasta, ravintolasta, hotellista tai nopean syömisen konsepteista, Softlin huolehtii, että kaikki on kohdallaan. Innovatiiviset ja värikkäät Softlin-tuotteet yhdistettynä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun varmistavat liiketoimintasi menestyksen. Softlin tarjoaa yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja esillepanoon.

Katso video

Softlin tuotteet ja personointi

Softlin tilausnumerot

Tilaa näytepakkaus

Tutustu tuotteisiin tarkemmin tilaamalla näytepakkaus. Voit valita mistä tuoteryhmistä olet kiinnostunut.

Käyttövinkit

Katso näppäriä liinojen käyttötapoja.

Lapsi syö pizzaa ravintolassa Softlin-liina kaulallaan

Miksi Softlin?

Softlin on paljon enemmän kuin pala paperia. Softlin on aidosti personoitu, kotimainen ja vastuullinen lautasliina. Se on osa tarinaa, kokemusta ja kokonaisuutta. Se on yksityiskohta, jolla on merkitystä.

Pienellä valinnalla on suuri merkitys – vastuullisimmat lautasliinat tulevat Porista. Sijoittaminen personoituihin lautasliinoihin kannattaa, silloin kustannukset siirtyvät lisäarvoksi.

Tilaa näytepakkaus

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664