SOFTLIN

Kun haluat kaiken olevan kohdallaan

Softlin on uudenlainen tapa huomioida majoitus- ja ravitsemusalan arjen haasteet. Olipa kyse kahvilasta, ravintolasta, hotellista tai nopean syömisen konsepteista, Softlin huolehtii, että kaikki on kohdallaan. Innovatiiviset ja värikkäät Softlin-tuotteet yhdistettynä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun varmistavat liiketoimintasi menestyksen. Softlin tarjoaa yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja esillepanoon.

Fiblon Softlin kattaus
Lataa näytepakkaus Softlin Fiblon

Näytepakkaus

Tutustu tuotteisiin tarkemmin tilaamalla näytepakkaus. Voit valita mistä tuoteryhmistä olet kiinnostunut.

Lataa esite Softlin Fiblon

Softlin-esite

Tutustu tarkemmin Softlin-tuoteperheeseen. Oheisesta painikkeesta voit ladata esitteen pdf-muodossa.

Lataa tuotenumerolista Softlin Fiblon

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Käyttövinkit

Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

TUIRE PURANEN

Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

Servica referenssi - Fiblon

Miksi Softlin?

Softlin-ajattelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Luodaan yhdessä valikoima, joka sopii juuri sinun yrityksesi tai konseptisi tarpeisiin. Jokaisella yrityksellä on omat erityispiirteensä ja haasteensa. Juuri siksi tarvitaan jokaiselle myös oma valikoima. Tarjoamme sinulle asiantuntijan käyttöösi ja yhdessä löydämme parhaat ratkaisut, jotka tukevat menestystänne. Softlin on ratkaisu, kun haluat kaiken olevan kohdallaan. Kun käytössäsi on tuotteet ja palvelut, jotka tukevat liiketoimintasi ydintä, varmistamme näiltä osin liiketoimintasi menestyksen. Samalla varmistat vastuullisen tuotteen käytön. Jokainen yksityiskohta on mietitty siten, että sillä on merkitys. Näin varmistamme raaka-aineiden vastuullisen käytön ja huolehdimme, että maapallon resurssit tulevat järkevästi käytettyä.

Vahva ja pitkä kokemus kattauksen alalla varmistaa yksilölliset ja yllättävät ideat käyttöösi. Asiantuntijamme ovat lähelläsi ja käytettävissäsi. Anna meidän auttaa sinua menestymään paremmin.

Usein pienet yksityiskohdat huomataan ja muistetaan parhaiten. Panosta niihin!

Fiblon Softlin kattaus

HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

Simple Share Buttons