Fiblon työpaikkana

Meillä on ilo työskennellä

Kaikkea toimintaamme ohjaa perheyrityksille tyypillinen yhteishenki. Haluamme luoda ja ylläpitää motivoivaa työympäristöä, jotta kaikki voisivat olla ylpeitä työstään Fiblonissa. Tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet sukupuolesta, iästä, taustasta tai asemasta riippumatta.

Työn ilo on yksi arvoistamme

Työn ilo ilmenee esimerkiksi toimivana yhteishenkenä ja päätöksentekoon osallistamisena. 

Olemme viettäneet vuodesta 2010 lähtien koko henkilökunnan voimin yhteisten tavoitteiden asetantapäivää eli YTA-päivää. Hyppäämme bussiin ja poistumme tehtaalta viettämään erilaista työpäivää. Päivän teemat vaihtelevat vuosittain ja käsittelemme aina pinnalle nousseita omaan tekemiseemme vaikuttavia asioita.

Olemme työstäneet esimerkiksi positiivisen palautteen antamista, työhyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa monipuolisesti. Agendalla on ollut myös erilaisuuden ymmärtäminen, asiakasarvo, miellejärjestelmät ja tunteet. Fiblonin Tulevaisuuspolkua tarkastelemme jokaisessa teemapäivässä.

Tärkeiden asioiden lisäksi päivään kuuluu aina itseoikeutetusti hyvä ruoka, ovathan keittiöammattilaiset meidän tärkein yhteistyökumppanimme. Vauhdikkaaseen päivään sisältyy aina myös kulttuuria ja/tai liikuntaa. Aina kun mahdollista hyödynnämme ohjelmassa ympäröivää luontoa niin kesällä kuin talvella. Paikalliset kulttuuriverkostot kuten teatterin ja musiikin ammattilaiset ovat ilahduttaneet meitä monta kertaa.

Terveellinen ja viihtyisä työympäristö

Erittäin kattava työterveyshuolto sekä työntekijöiden elämäntilanteiden mukaan joustavat työajat sekä työtehtävien niin salliessa etätyömahdollisuus ovat myös työhyvinvointia ylläpitäviä tekijöitä.

Pitkät työsuhteet ja alhaiset poissaoloprosentit kertovat, että työhyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitämisessä olemme onnistuneet vähintäänkin kohtuullisesti.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664