Personointi

Personointi lisää kilpailuetua

Erotu kilpailijoista

Tuo oma persoonallinen yritysilmeesi esiin. Personoidut tuotteet kertovat brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostavat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Katso tästä kuinka kilpailuetu rakennetaan personoinnilla.

Miksi personointi kannattaa?

Kaavio personoinnin hyödyistä

1. Luonnon resurssit

Oikea tuote oikeassa käytössä varmistaa, että luonnon resurssit käytetään viisaasti. Lähituotanto varmistaa läpinäkyvän ketjun ja vähentää hiilijalanjälkeä. Tuotteemme ovat pääosin biohajoavia.

2. Kustannussäästö

Optimikäyttömäärä pitää kustannukset ja jätemäärät kurissa. Hyvin suunniteltu tuote huomioi monipuoliset käyttötarpeet. Liina on käyttämätön paikka viestiä, siitä voi tulla jopa oma media.

3. Personointi

Personoidut tuotteet nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen. Kilpailijoista erottautuminen helpottuu ja haluttu viesti kulkeutuu asiakkaan huulille. Personoidut liinat merkkkaavat annoskuvat brändin omiksi sosiaalisessa mediassa.

4. Lisämyynti

Houkutteleva esillepano helpottaa lisämyyntiä. Myyntiviestit liinassa edistävät markkinointia.

5. Elämyksellisyys

Elämysbisnes kukoistaa. Elämyksellisyys syntyy pienistä yksityiskohdista ja visuaalisuus on yksi sen tärkeä osa-alue. Värit, muodot ja yllätykset syntyvät helposti kattauksessa.

Personoinnista kilpailuetua

Kyllä kannattaa. Personoidut tuotteet nostavat brändisi näkyvyyttä ja jättävät asiakkaallesi varman muistijäljen. Erotut kilpailijoista ja saat sanomasi asiakkaan huulille.

Lautasliina ravintolassa tai niskaliina istuimella ovat erinomaisia paikkoja viesteillesi ja lisäksi keino erottua tehokkaasti. Ilme voidaan suunnitella vahvistamaan brändin identiteettiä tai osaksi tehokasta markkinointikampanjaa.

Kun personointi tehdään ammattitaidolla, se ei ole kallista. Kun lisäksi kerrot ydinviestisi tai kampanjaviestisi tuotteessa, jota muutenkin käyttäisit, teet ekoteon – kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Siis paitsi näkyvyyttä, myös selvää säästöä!

Ei välttämättä. Pienetkin erät ovat mahdollisia. Olemme lisäksi kehittäneet uusia logistisia ratkaisuja, joilla vältämme suuret toimituserät ja pitkät varastointiajat. Kerromme niistä sinulle mielellämme lisää.

Ei missään nimessä. Suunnittelemme kanssasi yksilöllisen juuri sinun vahvuuksiasi korostavan ratkaisun, jossa vain mielikuvitus on rajana. Suunnittelijan on tiedettävä tuotteet läpikotaisesti ja siksi suosittelemme, että käytät meidän ammattitaitoamme. Olemme ainoa ammattikäyttöön erikoistunut valmistaja Pohjoismaissa. Tunnemme tuotteemme ja tiedämme niiden mahdollisuudet ja rajoitteet. Meiltä saat paitsi visuaalisen suunnittelun myös käytännön vinkit. Tunnemme myös viimeisimmät trendit ja kehityslinjat. Olemme asiakkaidemme tukena kaikessa tässä. Nauti siis ammattitaidostamme!

Kaikista valikoimamme tuotteista voidaan muokata juuri sinun tarpeitasi vastaava toteutus.

Voi sopia hyvin tai sitten ei. Tunnemme juuri sinun toimialasi haasteet, siksi olemme luoneet oman valikoiman eri alojen tarpeisiin – uudenlaisen SOFTLIN konseptin, joka huomioi eri toimialojen ominaispiirteet. Ravintolan haasteet eroavat kahvilan tai hotellin haasteista. Siksi olemme rakentaneet valikoimat toimialojen mukaan.

Teetimme keväällä 2015 asiakastutkimuksen. Asiakkaamme toivoivat meiltä vielä syvempää toimialatuntemusta, jotta voisimme auttaa heitä menestymään entistä paremmin. Vastasimme haasteeseen.

Asiakastarinat

Lue asiakkaidemme kokemuksia.

Asiakkaillemme liinat ovat tärkeä palvelun väline.

Presso-kahvilaketjun Janne Kulovuori kertoo personoinnin eduista

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664