Ravintola Lasiranta

Asiakaslähtöisyys sanoista teoiksi

Fiblonin Oivallus, Asiakkaalla Töissä -Päivä, on Osoittautunut Loistavaksi Tavaksi Syventää Yhteistyötä

Ravintola Lasirannan keittiöpäällikkö Marika Haavisto on hyvillään. Toukokuiseksi aamupäiväksi henkilöstö- ja kokousravintolan toimintaan tutustumaan tulleen Fiblonin asiakaskokemuspäällikkö Tuulia Ekbergin vierailu osoittautui loistavaksi ideaksi.

– Oli virkistävä kokemus. Kukaan ei ole koskaan ehdottanut vastaavanlaista tapaa syventää yhteistyötä, Haavisto kiittelee.

Aamupäivä oli vilkas. Valtavassa toimistorakennuksessa oli aikataulutettuna useampia samanaikaisia kokouksia ja jokaiseen tilattuna omanlainen tarjoilu. Kellontarkassa työssä suoriutuminen vaatii saumatonta yhteistyötä keittiöhenkilökunnan ja kokousemäntien välillä. Lisäksi tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja varovaisuutta kuumien ja raskaiden astioiden kanssa sekä pettämätöntä suuntavaistoa ison tilan hahmottamisessa.

– Asiakkaalle onnistuneen kokoustilaisuuden takaaminen vaatii taustalle toimivan kokonaisuuden. Fyysisessä ja kiireisessä työssä työvälineiden merkitys korostuu, Ekberg summaa.

Aito kokemus syventää yhteisymmärrystä

Kun asiakkaan arkeen pääsee toviksi ihan oikeasti osaksi, sitä oppii ymmärtämään aivan uudella tavalla.

– Asiakkaan arjen toimintatavat, haasteet ja tarpeet tulevat näkyviksi eikä niitä tarvitse yrittää kiireen keskellä sanallistaa. On opettavaista itsellekin nähdä, millaisissa tilanteissa ja miten Fiblonin tuotteita käytetään. Tätä kautta syntyy mahdollisuus tarjota asiakkaalle aiempaa sopivampia ja aidosti arjen tekemistä tukevia tuoteratkaisuja, kertoo Ekberg.

Ravintola Lasirannan kiireistä arkea helpottaa Fibra-pyyhintätuote, joka toimii näppärästi niin keittiössä kuin tarjoilutiloissakin. Personoidut leivänleikkuuliinat sekä lautas- ja kahviliinat puolestaan luovat tyylikkään ja eheän kattauskokonaisuuden. Harjoittelupäivän tuoksinassa kehittyi lisäksi uusia ideoita.

– Lasiranta on meidän pitkäaikainen asiakkaamme, mutta emme ole koskaan aiemmin puhuneet heidän muualla järjestämistään asiakastilaisuuksista. Tulevaa syksyn rapukautta varten heille onkin nyt tilauksessa omat rapuliinat, Ekberg toteaa.

Rapuliinojen lisäksi idealistalle tuli myös teemaerä lautasliinoja viestinnällisellä twistillä.

– Se, että keittiössä leivotaan itse tarjottavat leivät, on huomion arvoinen juttu. Lautasliina on oiva paikka kertoa tällaisesta lisäarvosta asiakkaalle, Ekberg vinkkaa.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664