UniCafé

Kerro se liinassa

UniCafen lautasliina tavoittaa päivässä jopa 15 000 ruokailijaa. Tuo erinomainen viestintäväline kertoo itse olevansa biojätettä, yksilöllisellä tekstipainatuksella.

– Lautasliina on meille kuin käyntikortti. Sillä voi kertoa yksinkertaisella tavalla esimerkiksi kierrätettävyydestä ja viestiä samalla organisaation arvoista, kertoo UniCafe ravintoloiden kehityskoordinaattori Outi Luukkonen.

UniCafe ravintolat ovat osa HYY Yhtymää eli Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamaa HYY-liiketoimintaa. HYY:n jäseniä ovat kaikki alempaa ja ylempää korkeakoulututkintoa suorittavat Helsingin yliopiston opiskelijat, joten heistä jokainen on myös UniCafen omistaja. Viestintä on osa suhdetta mitä luontevimmalla tavalla.

– Teksti lautasliinassa on konkreettinen tapa kertoa omistajille, mitä asioita täällä meillä tehdään ja millaisia vastuullisia valintoja yhteiseen arkeemme lukeutuu.

Arvoa brändille

Ympäristö huomioidaan kaikissa UniCafen hankinnoissa. Haitalliset vaikutukset ympäristöön halutaan minimoida. Tuotteiden valinnassa pyritään siihen, että niistä syntyisi mahdollisimman vähän jätettä. Liinat ovat paitsi ympäristöystävällisiä, myös laadukkaita ja mukavia käyttää.

– Lounasruokailijoilla on käytössään nyt kaksikerroksiset lautasliinat entisen kolmen kerroksen sijaan. Muutos ei vaikuttanut kuitenkaan tuotteen laatuun tai käyttötarkoitukseen. Valinta tukee sitoutumistamme kestävään kehitykseen, Luukkonen sanoo.

UniCafen liinoissa toteutuu estetiikan, käytännöllisyyden ja vastuullisuuden liitto. Kauniilla ja sanoman sisältävillä painatuksilla autetaan asiakasta toimimaan oikein. Aikaisemmin lautasliina saattoi päätyä virheellisesti sekajätteeseen.

– Informatiiviset lautasliinamme opastavat ja ohjaavat ruokailijoita kivalla tavalla asianmukaiseen lajitteluun. Olemme myös sitoutuneet ilmastokuormituksen vähentämiseen ruokahävikkiä pienentämällä. Siksi halusimme liinassa kiittää ruokailijaa siitä, että hän on mukana yhteisissä talkoissa.

Unicafe löysi Fiblonista täydellisen, yhteiset vastuullisuusarvot jakavan kumppanin.

– Yksilöllisiä painatuksia käytetään varmasti jatkossakin, tulevaisuuden hyönteisravinnosta vihjaava Luukkonen sanoo.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664