Soupster Family

Monta brändiä, yksi lautasliina

Soupster Family on helsinkiläinen ravintolakonserni, johon kuuluu useita ravintoloita ja juhlatiloja ympäri pääkaupunkiseudun. Kolme niistä sijaitsee Linnanmäellä. Spasso, Caruzello ja Carccila palvelevat kaikki saman katon alla. Jokainen ravintola on kuitenkin uniikki ja toimii oman brändinsä mukaan.
Asiakkaat arvostavat laatua ja yksilöllisyyttä, kestävästi tuotettuna.

– Kesäkausi Linnanmäellä on lyhyt, joten lautasliinojen tarvetta on vaikea arvioida. Olemme yhdistäneet ravintoloiden logot yhteen lautasliinaan, joten samalla liinalla saa lisättyä helposti tietoisuutta myös muista saman konsernin ravintoloista, Soupster-konsernin kehitysjohtaja Minna Lappeteläinen kertoo.

Carccila on kahvila, joka toimii myös Linnanmäen teatterin kahvilana. Spasso on perinteinen italialainen ravintola, Caruzello taas yksityistilaisuuksiinkin muuntautuva buffetravintola. Brändien kannalta lautasliinat ovat Lappeteläisen mielestä tärkeässä roolissa. Nykyään kun ihmiset jakavat lähes jokaisen ravintola-annoksensa sosiaalisessa mediassa.

– Lautasliina näkyy usein kuvissa. Liinan kautta on helppo tuoda persoonallisuutta ja brändiä esiin. Brändi ei ole vain logo ovessa, vaan kokonaisuuteen kuuluu sisustus, kattaus – ja lautasliinat, Lappeteläinen kiteyttää.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664