Ravintolakolmio

Softlin koristaa ravintolakolmion juhlat

Ravintolakolmiossa mietittiin, miten koristelua voisi toteuttaa helposti eri sesonkeihin ja juhlatilallisuuksiin. Pitkä yhteistyö Fiblonin kanssa oli opettanut, että tuotteiden personoinnissa vain mielikuvitus on rajana.

Asiaa ryhdyttiin pohtimaan yhdessä. Ravintolakolmion toimitusjohtaja Jenni Keskinen tietää, että lautasliinalla on iso rooli asiakaskokemuksessa.
– Lautasliina on kuin taustamusiikki. Toimiessaan se luo haluttua tunnelmaa ja on osa kokonaisuutta, joka viimeistelee asiakkaan ehjän ravintolaelämyksen. Yksityiskohtiin kannattaa panostaa, arjessa ja juhlatilaisuuksissa, Keskinen sanoo.

Ravintolakolmion ideasta Fiblon toteutti yhdessä sisustussuunnittelija Riia Rauhalan kanssa videosarjan, jossa annetaan vinkkejä lautasliinojen monipuoliseen käyttöön. Ravintolakolmio sai uusia luovia tapoja tilojen ja katteiden visualisointiin. Yksilöllisten logo- ja viestipainatusten lisäksi lautasliinojen käyttö somistuksessa tukee Ravintolakolmion brändiä.
– Myös lautasliinan koolla ja taittelulla on vaikutus menekkiin ja näin myös kokonaiskustannuksiin. Siksikin lautasliina on ajattelemisen arvoinen asia.

Katso uudet ideat käyttää lautasliinaa.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664