Business College

Uusi ilme kaikkien huulille

Brändiuudistuksen vieminen lautasliinoihin oli tehokas tapa tuoda Business College Helsingin uusi nimi ja ilme lounastajien tietoon.

– Lautasliina on tuote, jota kaikki käyttävät jossakin kohdassa päivää. Sen vuoksi se on mahtava väline viedä viesti uusille ja vanhoille opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille, Business College Helsingin markkinoinnin suunnittelija Tajzan Sharif kiteyttää.

Lautasliinan soveltumisen markkinoinnin välineeksi Sharif huomasi kahvilassa.

– Käyn usein kahvilassa Kaivopuistossa, ja siellä on aina välillä ollut sponsoroituja serviettejä. Ihmettelin serviettien Audi-logoa ja huomasin, että se jäi mieleeni. Tästä lähdin kehittämään ideaa yhdessä Fiblonin kanssa.

Sponsoroitujen lautasliinojen kustannus on pieni niiden huomioarvoon nähden

Business College sijaitsee aivan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vieressä. Kouluilla on yhteinen ruokala. Viesti sai varsinkin Haaga-Helian puolelta positiivista palautetta.

– Huomasimme, että viesti meni perille ja ideaa kehuttiin. Olemme suunnitelleet nyt uutta kampanjaa, jossa lautasliinoihin painettaisiin erilaisia viestejä. Sponsoroitujen lautasliinojen kustannus on pieni siihen nähden, miten moni sen näkee. Se on fiksua markkinointia, Sharif toteaa.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664