Voiveljet Oy

Vastuullisuus on osa arvoja

Vastuullisuuden ja kestävien ratkaisujen merkitys yritysbrändeille kasvaa koko ajan. Asiakkaat ovat yhä tiedostavampia, ja yrityksen arvot vaikuttavat jopa työntekijöiden palkkaamiseen: etenkin nuoret työntekijät haluavat töihin yritykseen, joka vastaa heidän omaa arvomaailmaansa. Voiveljet Oy:ssä vastuullisuus on huomioitu monilla eri tasoilla.

– Käytämme pääsääntöisesti kotimaisia raaka-aineita ja suosimme lähituottajia. Luonnollisesti myös kierrätämme ja pyrimme vähentämään ruokahävikkiä. Hyödynnämme esimerkiksi ResQ Clubia niiden ravintoloiden kohdalla, joissa on buffetlounas ja ruokaa jää yli, Voiveljet Oy:n henkilöstöpäällikkö Jarno Venho kertoo.

Voiveljet Oy perustettiin 10 vuotta sitten. Viimeisen viiden vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti. Vuoden 2016 fuusion myötä yrityksen toimintaa on yhtenäistetty ja organisaatiota ja brändiä kehitetty askel askeleelta.

– Meillä on käynnissä henkilöstöprojekti, jossa pyrimme entistä avoimempaan ja tasa-arvoisempaan työyhteisöön. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja jokaista kohdellaan yksilöinä. Olemme myös osa We Speak Gay -yhteisöä, Venho kuvailee Voiveljet Oy:n vastuullisuutta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664