PowerPark

Viimeinen silaus huville

Huvimaailmassa ravintolakokemus otetaan vakavasti. PowerParkissa vakavuus tosin tarkoittaa asiakkaan elämyksen viimeistelyä yksilöllisellä laatuliinalla.

PowerParkin elämyspuistoon tullaan viihtymään. Värikkään tapahtumakirjon tiimellyksessä nälkä yllättää ennen pitkää. Onneksi ravintolamaailmassa on yli kymmenen paikkaa, joista valita mieluisin nälänsammuttaja. Satojen ja ajoittain tuhansien lounasruokailijoiden käsiin ja suupielille päätyy pehmeä, mutta jämäkkä liina.

– Yksilöllinen ruokailuliina oli PowerParkin ehdoton toive. Käytössämme on kahta eri kokoa. Hotelliravintolan kattauksissa käytämme isompaa liinaa, Boulevard Bistron puolella ja tapahtumissa käteen hyvin sopivaa pienempää mallia, Huvivaltio PowerParkin ravintolatoimen päällikkö Pasi Isoniemi kertoo.

Huvittelualue PowerParkissa on laaja, ja tarpeet ruokaliinojen käytölle vaihtelevat ravintolan koon ja luonteen mukaan.

– Tärkeintä tietenkin on, että sillä on miellyttävä pyyhkiä suupielet ja että sen imukyky on kohdallaan.

Vankka tuki imagolle

Isoniemi tunnistaa, että ravintola-asiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia ympäristö- ja vastuullisuusasioista. Niihin PowerParkissakin pyritään vastuullisilla valinnoilla vastaamaan.

– Fiblonin liinoja käytettäessä kulutus on optimaalista. Kun tuotteen imukyky on hyvä, niitä ei tarvita pyyhittäessä kuin yksi. Näin jätettäkin syntyy vähemmän, hän kuvailee.

Ruokailuliina logolla on Isoniemen mielestä ravintolamaailmalle mitä oivallisinta markkinointiviestintää. ”Vaikka erikoinen ja mieleen jäävä paikka olemmekin”, piirtää yksilöllinen pyyhintäratkaisu pisteen asiakkaan mielikuviin PowerParkista. Tunnistettava ja laadukas liina ruokailun tai kahvittelun yhteydessä tukee asiakkaan nautinnollista hetkeä.

– Käyttötilanteeseen parhaalla tavalla soveltuva liina kohottaa paitsi asiakaskokemusta, myös brändin imagoa, Isoniemi toteaa.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664