Myynti ja asiakaspalvelu

Tuulia Ekberg

Customer Relations Manager

  • Tuulia puhuu sujuvaa porin murretta, jolla hän hurmaa asiakkaat. Hän innostuu helposti uusista ideoista ja tekee intohimolla kaiken mihin ryhtyy.
  • Motto: On helpompi saada anteeksi kuin lupa.
  • Sydämessäni on erityinen paikka: ihmisten hurmaamiselle, meriveden tuoksulle ja tanssimiselle.
  • Innostun helposti: uusista ihmisistä ja ideoista.
  • Haaveilen: kuivakäymälästä, jonka saisi itse suunnitella Biolanin kanssa. Unelmoin myös karhunkierroksesta ja italian kielen oppimisesta.
  • Tätä et ehkä tietänyt minusta: salainen rakkaus piimäkakkuun ja vanhojen puutalojen sielunelämään. Liikutun intohimoisista ihmisistä.

Muut asiantuntijamme

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664