Fibra Clean siivousliinat Fiblon

FIBRA CLEAN

Erityistä hygieniaa vaativaan pyyhintään

Ammattilaisen apu päivittäiseen puhdistukseen

FIBRA CLEAN on imukykyinen ja nukkaamaton yleispyyhe, joka tuo uudenlaista käyttömukavuutta ja turvallisuutta arkeen ja joka soveltuu kaikkeen kuiva-, nihkeä- ja märkäpyyhintään. FIBRA CLEAN -tuotteiden ainutlaatuinen idea on toimivassa pakkauksessa, joka lisää tehokkuutta ja parantaa hygieniaa – FIBRA CLEAN yleispyyhe tuo uudenlaista käyttömukavuutta ja turvallisuutta arkeen.

Toimiva pakkaus on hygieeninen, helppo käyttää sekä kätevä ahtaissakin tiloissa ja kiireen keskellä. Toimivasta pakkauksesta on näppärä ottaa yksittäisiä tuotteita yhdellä kädellä.

Fibran edut

  • Nukkaamaton
  • Parantaa hygieniaa
  • Nopeuttaa työtäsi – saat aina yhden arkin vaivatta
  • Vapauttaa toisen käden työntekoon
  • Vähentää liinojen kulutusta imukykyisyytensä ja pakkauksen ansiosta
  • Varmistaa katkeamattoman hygieniaketjun
Fiblon Fibra Clean siivous yleispyyhe siistijä

Käyttövinkit

Ammattilaisen apu päivittäiseen puhdistukseen

Kaikenlaisten tilojen puhtaanapidossa tulee eteen tilanteita, jotka vaativat erityistä hygieniaa. Tällöin edes värikoodattu kestopyyhe ei tule kyseeseen. Näissä tilanteissa hyvä ratkaisu on lyhytkäyttöinen kuitupyyhe, joka on helppo ja hygieeninen tapa huolehtia puhtaudesta kaikilla pinnoilla. ”Älä siirrä mikrobeja pinnalta toiselle. Muista valita pyyhkeen koko käyttötarkoituksen mukaan. Liian suurikokoisia pyyhkeitä kannattaa välttää, koska moni ei malta hävittää niitä käytön jälkeen”, sanoo Fiblonin tuotepäällikkö Tuulia Ekberg.

Hygieeninen ja kätevä pakkaus on helppo pitää esillä tai mukana. Pakkauksesta saa pyyhkeen arkeittain nopeasti ja pakkaus pitää loput pyyhkeet hygieenisinä. Erityistä puhtautta vaativassa pyyhinnässä on tärkeää huolehtia, että käyttämättömät pyyhkeet pysyvät hygieenisinä ja koskemattomina. Siksi FIBRA CLEAN pakkaus takaa hävikin vähenemisen.

Jokainen käyttäjä haluaa olla kustannustietoinen. Pyyhinnässä kannattaa huomio kiinnittää yksittäisen tuotteen hinnasta kokonaiskustannuksiin. Käytetäänkö sopivan kokoista pyyhettä, onnistutaanko välttämään hukkaan menevät arkit ja miten pyyhe hävitetään käytön jälkeen. Tärkeää on myös huolehtia että pyyhkeet ovat valmiita arkkeja, eikä niitä tarvitse repiä yksittäin rullasta. Myös turhaa koskettelua pyyhkeeseen ennen käyttöä kannattaa välttää. Arkeittain valmiiksi taitettu pyyhe on merkittävä osa puhtautta.

Fibra Basic siivousliina Fiblon

Kertakäyttöistä siivouspyyhettä, kuten FIBRA CLEAN BASIC, voi käyttää mm. runsaan nestemäärän imeyttämiseen, eritetahran poistamiseen ja pienen pinta-alan lattian pyyhintään.

MARIKA KARISMAA

Koulutusvastaava (puhtausala), Länsirannikon Koulutus Oy » www.winnova.fi

Winnova referenssi - Fiblon

Fibra Clean -artikkelit

FIBRA CLEAN -TUOTTEET

Simple Share Buttons