Fibra® Mainio yleispyyhe

FIBRA Mainio -monikäyttöpyyhe on imukykyinen, hygieeninen ja nukkaamaton.

Erilliset pyyhkeet on helppo ottaa käyttöön. Pyyhe on mainio puhdistaja, joka imee kaikilta pinnoilta lian, rasvan ja epäpuhtaudet. Pyyhettä voi käyttää joko kuivana tai kosteana. Pyyhe sopii hyvin myös esim. remontointiin, auto-, vene- ja mökkihuoltoon, wc- ja pesutiloihin sekä lemmikkieläimien hoitoon. Biohajoava FIBRA Mainio on ympäristöystävällinen valinta.

”Aivan loistava tuote!!! Sairastan vaikeaa nivelreumaa ja käsien puristusvoima on huono eivätkä sormetkaan taivu kunnolla. Siivoaminenkin on siten vaikeaa mikä entiselle ”siivoushullulle” ei ole ollut ihan helppo juttu. Mutta näitä pyyhkeitä on helppo puristaa kuivaksi ja pyyhkiessä ei tarvitse paljon voimaa! Näistä pyyhkeistä tuli kerrasta kotimme vakiosiivousvaruste. ”

Lataa tästä esite ja tilausnumerot

Palkkaus ja materiaalit

  • Pyyhe: viskoosi
  • Muovikääre: polypropeeni (PP 059)
  • Laatikko: aaltopahvi
  • Koko: 39 x 39 cm
  • 22 kappaletta / kääre
  • 10 käärettä / laatikko

Värivalikoima ja kuosit

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664