Softlin vitriiniliina

Vitriiniliina – siistiin ja houkuttelevaan esillelaittoon

Softlin Vitriiniliina parantaa hygieniaa ja tekee esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta. Vitriiniliina soveltuu hyvin täytettyjen leipien, leivonnaisten ja muiden rasvaa tai sokeria sisältävien tuotteiden esillelaittoon. Vitriiniliina toimitetaan tasotuotteena, joten siinä ei ole taitoksia. Tämän ansiosta tuote soveltuu myös tabletiksi kattauksiin tai pienempiin pöytiin jopa pöytäliinaksi.

Softlin Vitriiniliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Vitriiniliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin Vitriiniliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Käytä liinoja kertomaan oma tarinasi tai yrityksesi tärkeät asiakkaillesi osoitetut viestit.

Softlin Vitriiniliina valmistetaan tilauksesta.

 

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: eri kokoja
  • Pakkaus: erilaisia pakkaustapoja
  • Liinan materiaali: kuivapaperi
  • Pussin materiaali: PE-LD 04
  • Laatikon materiaali: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Värivalikoima vaihtelee Vitriiniliinan koosta riippuen. Kysy lisää asiakastiimiltämme.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664