Softlin Basic 24 cm 1-krs lautasliina – Personoitu

Liinalla väriä kattaukseen

Yksinkertainen lautasliina on vaihtoehto isoihin tapahtumiin.

Personoidut tuotteet nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle vahvan muistijäljen. Liinan viesti huomataan varmasti. Liina on käyttämätön paikka viestiä, siitä voi tulla jopa oma media.

Lautasliinan värin voi valita yrityksen, kampanjan, sesongin tai vaikka viestin mukaan. Painoaiheen suunnittelussa autamme mielellämme. Vuosikymmenien kokemus ammattikäytön tuotteiden valmistajana ja suunnittelijana takaa toimivan ja brändiä tukevan tuotteen.

Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa. Softlin Basic -lautasliinat ovat käyntikortti hyvästä palvelusta. Ne tuovat esiin yksityiskohtia, jotka kertovat laadusta. Softlin-lautasliinat täydentävät yrityksen visuaalista ilmettä ja kertovat, että asiakaskokemukseen halutaan panostaa tosissaan.

Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset. Valitse oikea tuote oikeaan tarkoitukseen. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Softlin Basic 24 cm 1-kertainen lautasliina saatavilla vain personoituna. Ota yhteys asiakastiimiin.

 

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 24 x 24 cm
  • 45 kappaletta / kääre
  • 100 käärettä / laatikko
  • Liina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä