Softlin Basic 24 cm 2-krs lautasliina

Kahvituksiin, välipala- ja jälkiruokatarjoiluun

Perinteinen kahviliinakoko 24 x 24 cm sopii täydellisesti paitsi kahvitarjoiluihin myös jälkiruokatarjoiluun. Liina on erinomainen myös välipalatarjoilun tai pienempien esillelaitettavien tarjoiltavien yhteydessä.

Herkullinen värivalikoima tuo iloa kattaukseen ja tilaan. Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa.

Softlin Basic -materiaali on 2-kertaista pehmopaperia, joka on tarkoitukseensa riittävän imukykyistä ja pehmeää. Verrattuna yksinkertaiseen liinaan sen imukyky on parempi. Usein kolmas kerros ei enää lisää käyttöominaisuuksia, mutta vie resursseja.

Oikea tuote oikeassa käytössä on viisas valinta. SOFTLIN lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 24 x 24 cm
  • 100 kappaletta / kääre
  • 12 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, puolukka, appelsiini, auringonkukka, shampanja, lime, havu, hiekka, kaakao, mustikka ja musta

Kuosit

Lily valkoinen, Lily musta ja Festivo

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä