Softlin Basic 24 cm 3-krs lautasliina – personoitu

Ylellisempi kahviliina

Kahviliina, jälkiruokaliina tai cocktailliina on yleisesti kokoa 24 x 24 cm. Softlin Basic 24 cm lautasliina voi olla 1-, 2- tai 3-kertainen. Kolminkertainen lautasliina antaa ylellisen vaikutelman.

Personoidut liinat nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen. Kilpailijoista erottautuminen helpottuu ja haluttu viesti kulkeutuu asiakkaan huulille. Lautasliinan värin voi valita yrityksen, kampanjan, sesongin tai vaikka viestin mukaan. Painoaiheen suunnittelussa autamme mielellämme. Vuosikymmenien kokemus ammattikäytön tuotteiden valmistajana ja suunnittelijana takaa toimivan ja brändiäsi tukevan tuotteen.

Softlin-lautasliinat on pakattu kätevän kokoisiin pakkauksiin, jotka toimivat myös haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa.  Softlin-lautasliinat täydentävät yrityksen visuaalista ilmettä ja kertovat, että asiakaskokemus on yritykselle tärkeää. Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset. Oikea tuote oikeassa tarkoituksessa on viisas valinta. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Softlin Basic 24 cm 3-kertainen lautasliina saatavilla vain personoituna. Ota yhteys asiakastiimiin.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 24 x 24 cm
  • 70 kappaletta / kääre
  • 40 käärettä / laatikko tai 12 käärettä / laatikko
  • Liina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä