Softlin Basic 33 cm 1-krs 1/4 – personoitu

Edullinen yksinkertainen perusliina

Softlin Basic -lautasliina on valmistettu muiden Softlin-lautasliinojen tavoin käyttötarkoitukseensa testatusta materiaalista. Helposti avattavat kääreet ja kätevä pakkauskoko toimivat haastavissa ja rajallisissa tiloissa.

Personoidut liinat nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen. Kilpailijoista erottautuminen helpottuu ja haluttu viesti kulkeutuu asiakkaan huulille. Personoidut liinat merkkaavat annoskuvat brändin omiksi sosiaalisessa mediassa.

Lautasliina kierrätetään käytön jälkeen bio- tai energiajätteeksi. Softlin Basic 33 cm 1-kertainen ¼-taitettu lautasliina on saatavilla vain personoituna. Ota yhteyttä asiakastiimiin!

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 33 cm
  • 250 kappaletta / kääre
  • 20 käärettä / laatikko
  • Liina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä