Softlin Basic 33 cm 2-Krs 1/8 lautasliina

Nopea, valmiiksi taitettu liina ruukussa pöytään tai lounaslinjastoon

Softlin Basic 33 cm 2-kertainen lautasliina on erinomainen valinta esimerkiksi lounasravintolaan, aamupalalle tai erilaisiin nopean konseptin tarjoiluihin. Tuote on kokonsa puolesta riittävän iso, mutta kuitenkin edullinen valinta. Liina sopii hyvin street food konsepteihin ja hampurilaisravintoloihin. Lautasliinan 1/8-taitto helpottaa ja nopeuttaa esillelaittoa. Tuote on kätevä ottaa pinosta yksitellen. Tällä lautasliinalla luodaan siisti ja positiivinen asiakaskokemus helposti verrattuna pieniin ketjuliinoihin.

Kaksinkertainen pehmopaperi on imukykyinen ja pehmeä. Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa.

Softlin-lautasliinat ovat käyntikortti hyvästä palvelusta ja täydentävät yrityksen visuaalista ilmettä. Lautasliinalla on väliä!

Oikea tuote oikeassa käytössä on viisas valinta. Oikein valitut Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös lyhytaikaisessa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset.

Softlin Basic 33 cm 2-krs lautasliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksen visuaalista ilmettä. Liinoilla on helppo kertoa oma tarina tai tärkeät asiakkaille osoitetut viestit.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 33 cm
  • 100 kappaletta / kääre
  • 6 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, musta ja kierrätetty ruskea.

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä