Softlin Basic 33 cm annostelijaliina

Kätevästi yksittäin annostelijasta tai korista

Annostelijaliina on varma valinta, kun kyseessä on perinteinen fastfood, trendikäs street food tai fast casual -tyyppinen ruokailu. Annostelijaliinan taitto on suunniteltu varta vasten annostelijoihin. Kätevän lipan ansiosta liinoja tulee vain yksi kerrallaan. Annostelijoita voi etukäteen täyttää useita, näin tarjoilu on sujuvaa myös kävijähuippujen aikana.

Softlin Basic -annostelijaliinat tuovat kattaukseen väriä, luonnetta ja tunnelmaa. Ne täydentävät omalta osaltaan asiakkaan ruokailukokemusta ja varmistavat ravintolan sujuvan arjen. Sotlin Basic -annostelijaliinat tuovat vaivattomuutta palveluun ja varmistavat hygieenisen käytön.

Annostelijaliinojen pakkaukset on suunniteltu niin, että ne toimivat haastavissa ja rajallisissa tiloissa. Soflin Basic -annostelijaliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, joten niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Lautasliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin.

SOFTLIN Basic annostelijaliinat voit asetella kätevästi linjaston alkuun käyttämällä erilaisia annostelijoita. Annostelijoita voi kysyä lisätietoa asiakaspalvelusta tai asiantuntijoilta.

Softlin Basic -annostelijaliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksen visuaalista ilmettä. Personoidut liinat nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 33 cm
  • 250 kappaletta / kääre
  • 8 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: pehmopaperi
  • Kääre: paperi
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, appelsiini, auringonkukka, shampanja, lime, kaakao, mustikka, musta ja eco kierrätetty.

Kuosit

Joulupallot

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä