Softlin Basic 33 cm Mezzoliina

Käytännöllisen Mezzoliinan avulla annoslautaset pysyvät siististi paikallaan katelautasten päällä.

Mezzoliinan käyttö rauhoittaa samalla ravintolasalin äänimaisemaa. Mezzoliina on valmistettu muiden Softlin-lautasliinojen tavoin käyttötarkoitukseensa testatusta materiaalista. Yksikerroksisuus ja räätälöity tuotekoko tekevät Mezzoliinasta kustannustehokkaan täsmätuotteen.

Helposti avattavat kääreet ja käytännöllinen koko vapauttavat ravintolahenkilökunnan keskittymään kaikkeen tärkeimpään – huoliteltuun lopputulokseen ja asiakaspalveluun. Katelautasten ja ruokalautasten välissä Mezzoliina rauhoittaa salin äänimaailmaa, vähentää astioiden liukumista ja pitää katelautasen siistinä. Hygieeninen Mezzoliina tuo astiat ja tarjottavat kauniisti esille.

Kaikki Softlin tuotteet on optimoitu käyttökohteen mukaan, mikä vähentää materiaalihukkaa. Softlin-Mezzoliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Mezzoliina kierrätetään käytön jälkeen biojätteeksi. Valitse Mezzoliina kohteliaalla viestillä painettuna ja asiakkaasi kokevat tulleensa huomioiduiksi palveluketjun jokaisessa yksityiskohdassa.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 33 cm
  • 250 kappaletta / kääre
  • 20 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: yksinkertainen pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä