Softlin Basic 33×25 cm annostelijaliina – personoitu

Softlin Basic -annostelijaliina on erinomainen valinta nopean konseptin ruokailuun

Annostelijaliina on kätevän kokoinen ja varma valinta, kun kyseessä on perinteinen fastfood, trendikäs street food tai fast casual tyyppinen ruokailu. Annostelijaliinan taitto on suunniteltu varta vasten annostelijoihin. Kätevän lipan ansiosta liinoja tulee vain yksi kerrallaan. Annostelijoita voi etukäteen täyttää useita, näin tarjoilu on sujuvaa myös kävijähuippujen aikana. Softlin Basic 33 x 25 cm annostelijaliina eroaa normaalista 33 cm annostelijaliinasta kokonsa puolesta. Liinat näyttävät taitettuina samannäköisiltä, mutta toisen pituus on avattuna lyhyempi.

Annostelijaliinojen pakkaukset on suunniteltu niin, että ne toimivat haastavissa ja rajallisissa tiloissa. Softlin-annostelijaliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Lautasliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin-annostelijaliinat voit asetella kätevästi linjaston alkuun käyttämällä erilaisia annostelijoita. Softlin Basic 33 x 25 cm annostelijaliina on saatavilla vain personoituna. Personoitu tuote nostaa brändin näkyvyyttä ja jättää asiakkaalle varman muistijäljen. Kilpailijoista erottautuminen helpottuu ja haluttu viesti kulkeutuu asiakkaan huulille. Personoidut liinat merkkaavat annoskuvat brändin omiksi sosiaalisessa mediassa. Kysy meiltä lisää.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 25 cm
  • 250 kappaletta / kääre
  • 8 käärettä / laatikko
  • tai 24 käärettä / laatikko
  • Liina: pehmopaperi
  • Kääre: paperi
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä