Softlin Basic 39 cm 2-krs 1/8 lautasliina

Nopea, valmiiksi taitettu liina ruukussa pöytään tai lounaslinjastoon

Suosituin lounasliinamme laitetaan kätevästi esille ruukkuun tai pinoon. Erittäin toimiva liina perheravintoloille. Valmistaittoinen lautasliina on kätevä valinta myös ruuhkahuippujen ajaksi. Valmiiksi katettuihin pöytiin niiden lisääminen on helppoa ja nopeaa.

Herkullisesta värivalikoimasta löytyy kirkkaita, voimakkaita mutta myös pehmeitä ja murrettuja värejä. Värejä voi käyttää myös ryhmäpöytien merkitsemisessä. Vihreä pöytä on asiakkaalle X ja punainen pöytä asiakkaalle Z. Värejä kannattaa vaihdella eri sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Erilaiset kampanjat voi nostaa esiin käyttämällä värejä vaihtelevasti tai yhdistelmällä niitä. Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa. Pieni myyntierä mahdollistaa värien nopean vaihtelun.

Softlin Basic lautasliinat ovat viisas valinta ja käyntikortti hyvästä palvelusta. Softlin-lautasliinat täydentävät yrityksen visuaalista ilmettä ja kertovat, että asiakas on täällä tärkeä.

Oikea tuote oikeassa käytössä on viisas valinta. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset.

Softlin Basic 39 cm 2-krs lautasliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksen visuaalista ilmettä. Personoitu liina nostaa brändin näkyvyyttä ja jättää varman muistijäljen.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 39 x 39 cm
  • 100 kappaletta / kääre
  • 6 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, appelsiini, auringonkukka, shampanja, lime, kaakao, mustikka, betoni ja musta.

Kuosit

Oliivit,Festivo, Joulupallot ja Flora.

 

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä