Softlin Basic 39 cm 3-krs 1/4 lautasliina

Ravintolan helposti taiteltava perusliina

Imukykyinen ja pehmeä lautasliina toimii hyvin perusliinana, jos valmistaitto ei tunnu ilmeeseen sopivalta. Koko 39 x 39 cm on perinteinen ruokailuun sopiva liina, jossa koko ja materiaalin paksuus mahdollistaa jo monenlaisen taittelun. Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa.

Oikea tuote oikeassa tarkoituksessa on viisas valinta. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Softlin Basic lautasliinat ovat biohajoavia.

Softlin Basic 39 cm 3-krs lautasliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksen visuaalista ilmettä. Personoidut liinat nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 39 x 39 cm
  • 70 kappaletta / kääre
  • 5 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: pehmopaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen ja musta.

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä