Softliina 24×39 cm

Leivänleikkuuliina, lasienalusliina tai pullonkaulus

Kestävä Softliina on erinomainen apu esimerkiksi noutopöydän leivänleikkuussa ja pisarasuojana tarjoilujen päällä, hotelleissa minibaarin lasien alla tai pesualtaiden hammasmukien suojana sekä ravintolassa viinipullon kaulusliinana.

Erikoistaiton ansiosta liina on helppo ja nopea käyttää. Softliina pysyy koko käytön ajan siistinä. Softliina sopii hyvin myös rasvaa ja sokeria sisältävien tuotteiden käsittelyyn.

Softliina on suosittu hotellien perustuote. Softliinaa voidaan käyttää hotellihuoneissa minibaarin lasien tai pesualtaiden hammasmukien alla.

Käytännöllinen Softliina valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseen sopivasta materiaalista. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic-materiaali on miellyttävä käyttää. Hygieeninen Softliina on hyvin imukykyinen sekä kosteanakin kestävä ja siisti.

Softliina auttaa vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Se on turvallinen käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 24 x 39 cm
  • 40 kappaletta / kääre
  • 8 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, musta ja mustikka.

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä