Softlin Classic 24 cm lautasliina – personoitu

Lautasliina vaativaan makuun

Sopii erinomaisesti pienien cocktail-palojen tarjoiluun tai jälkiruuan kylkeen. Softlin Classic 24 x 24 cm on kooltaan puolet suurempi kuin Softlin drinkkiliina. Tällä lautasliinalla teet vaikutuksen.

Personoitu liina nostaa brändin näkyvyyttä ja jättää asiakkaalle varman muistijäljen. Kilpailijoista erottautuminen helpottuu ja haluttu viesti kulkeutuu asiakkaan huulille. Personoidut liinat merkkaavat annoskuvat brändin omiksi sosiaalisessa mediassa.

Softlin Classic -materiaali on laadukasta ja käyttötarkoitukseensa testattua. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Classic-materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Lautasliina kierrätetään käytön jälkeen bio- tai energiajätteeksi. Softlin Classic -lautasliina on saatavana vain personoituna. Ota yhteys asiakastiimiin.

 

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 24 x 24 cm
  • 20 kappaletta / kääre
  • 60 käärettä / laatikko
  • Liina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä