Softlin Classic 33×39 cm aterinliina

Softlin Classic aterinliina – sujauta aterimet taskuun

Valmiiksi taiteltu aterinliina on sopivan kapea ja pitää aterimet helposti paikallaan. Aterinliina soveltuu erinomaisen hyvin terassille ja take away -tarjoiluun. Se on myös helppo ottaa pakkauslaatikosta kattaukseen. Yhdellä pakkauksella toteuttaa nopeasti jopa 150 hengen kattauksen. Valmiiksi taitellut aterinliinat vapauttavat käyttäjän keskittymään kaikkein tärkeimpään – asiakkaiden huomioimiseen.

Eläväpintainen aterinliina soveltuu kaikkiin arjen ja juhlan kattauksiin, joihin halutaan tuoda ammattimainen viimeistely. Kattaus voidaan valmistella etukäteen ja arki helpottuu myös vaativissa ravintolan ulkopuolisissa cateringtilaisuuksissa. Aterimet pysyvät aterinliinan ansiosta isoissakin kattauksissa omilla paikoillaan.

Oikea tuote oikeassa käytössä on viisas valinta. Käyttötilanteen mukaisesti valitulla tuotteella vähennetään käyttömääriä ja materiaalihukkaa.

Aterinliina on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Aterinliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Softlin-aterinliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksen visuaalista ilmettä. Liinoilla on helppo kertoa oma tarina tai yrityksen kulloinkin tärkeät ja ajankohtaiset viestit.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 33 x 39 cm
  • 150 kappaletta / laatikko
  • Lautasliina: kuivapaperi
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

valkoinen, puolukka, appelsiini, shampanja, terracotta, kaakao,lime, havu, betoni ja musta

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä