Softlin Classic 39 cm 1/8 lautasliina – Personoitu

Kankaanomainen valmiiksi taitettu liina on osa huoliteltua kattausta

Sopii hyvin korkeatasoisiin casual dining -tyyppisiin ruokailuihin. Kankaanomainen materiaali erottuu edukseen. Valmis 1/8-taitto nopeuttaa ja helpottaa kattausta, mutta antaa huolitellun ja laadukkaan ilmeen.

Softlin Classic -materiaali on laadukasta ja käyttötarkoitukseensa testattua. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Classic-materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Lautasliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin classic 39 cm 1/8-taittoinen lautasliina on saatavana vain personoituna.

Ota yhteys asiakastiimiin.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 39 x 93 cm
  • 50 kappaletta / kääre
  • 20 käärettä / laatikko
  • Lappu: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä