Softlin Classic 39 cm lautasliina

Juhlava liina on pehmeä ja imukykyinen tunnelman luoja

Softlin Classic -lautasliina on helppo taitella, se on pehmeä ja kankaanomainen. Kattauksissa huomio kiinnittyy ensimmäisenä kauniisiin lautasliinoihin, joiden värimaailma ja persoonallinen taittelu tukevat tilaisuuden teemaa. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä.

Herkullinen värivalikoima on visuaalisuuden perustekijä. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee käytöstä miellyttävän. Tarkasti suunniteltu ulkonäkö huomioi ammattilaisten erityiset tarpeet ja rajoitteet sekä hygienian ja turvallisuuden. Reilun koon ansiosta liina voidaan taitella tukemaan haluttua ja huoliteltua lopputulosta. Liinasta voi tehdä kattaukseen tai jopa koko tilaan mehitähtiä, oksia tai pompom-palloja. Inspiroidu Softlin käyttövinkeistä.

Oikea tuote oikeassa tarkoituksessa on viisas valinta. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Liinoilla on helppo kertoa oma tarina tai yrityksen kulloinkin tärkeät ja ajankohtaiset viestit. Näin tuote käytetään monipuolisesti.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 39 x 39 cm
  • 50 kappaletta / kääre
  • 10 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, puolukka, vadelma, viini, appelsiini, shampanja, lime, havu, jade, kaakao, mustikka, petrooli, krookus, munakoiso, betoni ja musta.

Kuosit

Lily valkoinen, Lily musta, Lily viini, Haven sininen, Haven vihreä, Kristall, Festivo, Doris, Star, Taika ja Rapu

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä