Softlin Classic 48 cm 1/8 lautasliina – personoitu

Softlin Classic 48 cm 1/8-taitettu isokokoinen lautasliina, jota ei tarvitse taitella

Softlin Classic -lautasliina on laadukas ja imukykyinen, kankaanomainen lautasliina. Ison kokonsa ansiosta 48 cm lautasliina sopii vaativalle kattajalle. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee ruokailusta miellyttävän. Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Värejä on helppo vaihdella ja pienet myyntierät takaavat nopean kierron. Pesulalogistiikasta ei tarvitse huolehtia lainkaan.

Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä. Softlin Classic -lautasliina on valmistettu Suomessa laadukkaasta ja käyttötarkoitukseensa testatusta Classic-materiaalista. Raaka-aineen valmistuksessa ei käytetä yhtään vettä. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Softlin Classic 48 cm 1/8-taitettu lautasliina on saatavilla personoituna.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 48 x 48 cm
  • 50 kappaletta / kääre
  • Liina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä