Softlin Classic 48 cm lautasliina

Ympäristöystävällinen vaihtoehto fine-dining kattauksiin

Ison kokonsa ansiosta Softlin Classic 48 cm lautasliina sopii erittäin vaativiin kattauksiin, joissa arvostetaan asianmukaista sylin suojaa. Iso koko houkuttelee tekemään silmää hiveleviä taitoksia, joilla kattauksesta saadaan taidetta ja visuaalisuus nostetaan uudelle tasolle.

Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Värejä ja kuoseja on helppo vaihdella. Pienet myyntierät takaavat nopean kierron. Tätä liinaa käytettäessä ei tarvitse huolehtia pesulalogistiikasta tai liinan kestävyydestä.

Kattauksissa huomio kiinnittyy ensimmäisenä näyttäviin lautasliinoihin, joiden värimaailma ja persoonallinen taittelu tukevat tilaisuuden teemaa. Eläväpintainen, pehmeäntuntuinen ja käyttötarkoitukseensa testattu Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä. Herkullinen värivalikoima takaa oikean sävyn vaativalle kattajalle. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee käytöstä miellyttävän. Reilun koon ansiosta liina voidaan taitella tukemaan haluttua, huoliteltua lopputulosta.

Raaka-aineen valmistuksessa ei käytetä yhtään vettä. Kuten kaikki Softlin lautasliinat niin tämäkin valmistetaan Suomessa. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi. Yritystunnuksella tai omalla tervehdyksellä personoitu Softlin Classic -liina jättää asiakkaalle varman muistijäljen ja lisää kilpailuetua.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 48 x 48 cm
  • 50 kappaletta / kääre
  • 6 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Valkoinen, puolukka, viini, shampanja, lime, havu, kaakao, mustikka ja  musta

Kuosit

Haven vihreä ja Rapu

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä