Softlin tarjotinliina

Softlin Tarjotinliina on imukykyinen tarjottimen suoja

Softlin Tarjotinliina on imukyinen. Yksi tarjotinliinan tehtävistä on riittävä imukyky mahdollisten kaatuneiden nesteiden imeytymiseen. Softlin Tarjotinliina pystyy kosteanakin kestävänä ja siistinä. Tarjotinliina on tilattavissa myös kitkakäsiteltynä. Käsittely estää tarjotinliinan liukumisen erityistilanteissa, kuten lentomatkan aikana tarjoiltaessa. Kitkakäsitelty tarjotinliina sopii myös tabletiksi estämään lautasen liukumista pöytäpinnalla tilanteissa, kun syömiseen liittyy erityishaasteita (esim. lapset, ikäihmiset).

Softlin Tarjotinliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Tarjotinliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin.

Softlin Tarjotinliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä.

Tarjotinliinat valmistetaan tilauksesta.

 

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: eri kokoja
  • Pakkaus: erilaisia pakkaustapoja
  • Liinan materiaali: kuivapaperi
  • Pussin materiaali: PE-LD 04
  • Laatikon materiaali: aaltopahvi

Värivalikoima ja kuosit

Värit

Värivalikoima vaihtelee tarjotinliinan koosta riippuen. Kysy lisää asiakastiimiltämme.

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä