Joka kestityksen luottopelaaja

Lounas- ja tilausravintola Aleksisissa käy puolilta päivin kova kuhina. Lounasvieraiden määrä on kasvanut viime keväästä liki parilla sadalla. Ennen paluuta töiden tai opintojen pariin suupielet siistitään mihinkäs muuhunkaan kuin Fiblonin servietteihin.

Aleksisin keittiössä Tampereella valmistuu jo pelkästään lounasta 750 henkilölle joka arkipäivä. Kun päälle lisätään vielä kokouskahvitukset ja iltatilaisuudet, riittää ravintolapäällikkö Sari Niemisellä tekemistä työvuorolistoissa ja tilaisuuksien suunnittelussa.

– Työvahvuudessa on kolmesta neljään tarjoilijaa päivittäin. Talon omat vuokralaiset tilaavat meiltä tarjottavat niin asiakastapaamisiin kuin suurempiin merkkipäiviin ja edustustilaisuuksiin. Viimeisintä Nordic Business Forumia oli seuraamassa täältä Technopolis Yliopistonrinteen livescreeniltä lähes 300 katsojaa, Nieminen kertoo.

 

Vahvuutena kotimaisuus ja joustava toimitus

Pienen paikallisen perheyrityksen mottona on aina ollut vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti laadusta tinkimättä. Fiblonin kattaus- ja kahviliinat tukevat mielikuvaa hyvin palvelevasta ravintolasta. Yksilöidyt valkoiset liinat seuraavat ruoan mukana aina Yliopistonrinteen tilaussaunalle asti. Niitä kuluu päivässä kaikkiaan toista tuhatta.

Mikä on saanut Aleksisin pysymään Fiblonille uskollisena kaikki kolme yhteistä vuotta?

– Arvostamme suomalaista valmistajaa, jolta saamme tuotteita varastoon juuri sen verran kuin pystymme siellä kerralla säilyttämään. Liinoja painetaan Porissa käyttöömme ketterästi tarpeen mukaan, Sari Nieminen sanoo.

Hän painottaa, että tuotteen pitää paitsi toimia käytössä, myös tuntua mielekkäältä ihoa vasten. Korista mukaan napattava liina on pieni mutta tärkeä osa asiakaskokemusta.

Simple Share Buttons