Monta brändiä, yksi lautasliina

Asiakkaat arvostavat laatua ja yksilöllisyyttä, kestävästi tuotettuna.

 

Soupster Family on helsinkiläinen ravintolakonserni, johon kuuluu useita ravintoloita ja juhlatiloja ympäri pääkaupunkiseudun. Kolme niistä sijaitsee Linnanmäellä. Spasso, Caruzello ja Carccila palvelevat kaikki saman katon alla. Jokainen ravintola on kuitenkin uniikki ja toimii oman brändinsä mukaan.

Kesäkausi Linnanmäellä on lyhyt, joten lautasliinojen tarvetta on vaikea arvioida. Olemme yhdistäneet ravintoloiden logot yhteen lautasliinaan, joten samalla liinalla saa lisättyä helposti tietoisuutta myös muista saman konsernin ravintoloista, Soupster-konsernin kehitysjohtaja Minna Lappeteläinen kertoo.

Carccila on kahvila, joka toimii myös Linnanmäen teatterin kahvilana. Spasso on perinteinen italialainen ravintola, Caruzello taas yksityistilaisuuksiinkin muuntautuva buffetravintola. Brändien kannalta lautasliinat ovat Lappeteläisen mielestä tärkeässä roolissa. Nykyään kun ihmiset jakavat lähes jokaisen ravintola-annoksensa sosiaalisessa mediassa.

Lautasliina näkyy usein kuvissa. Liinan kautta on helppo tuoda persoonallisuutta ja brändiä esiin. Brändi ei ole vain logo ovessa, vaan kokonaisuuteen kuuluu sisustus, kattaus – ja lautasliinat, Lappeteläinen kiteyttää.

Simple Share Buttons