Uusi ilme kaikkien huulille

Brändiuudistuksen vieminen lautasliinoihin oli tehokas tapa tuoda Business College Helsingin uusi nimi ja ilme lounastajien tietoon.

– Lautasliina on tuote, jota kaikki käyttävät jossakin kohdassa päivää. Sen vuoksi se on mahtava väline viedä viesti uusille ja vanhoille opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille, Business College Helsingin markkinoinnin suunnittelija Tajzan Sharif kiteyttää.

Lautasliinan soveltumisen markkinoinnin välineeksi Sharif huomasi kahvilassa.

– Käyn usein kahvilassa Kaivopuistossa, ja siellä on aina välillä ollut sponsoroituja serviettejä. Ihmettelin serviettien Audi-logoa ja huomasin, että se jäi mieleeni. Tästä lähdin kehittämään ideaa yhdessä Fiblonin kanssa.

Sponsoroitujen lautasliinojen kustannus on pieni niiden huomioarvoon nähden

Business College sijaitsee aivan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vieressä. Kouluilla on yhteinen ruokala. Viesti sai varsinkin Haaga-Helian puolelta positiivista palautetta.

– Huomasimme, että viesti meni perille ja ideaa kehuttiin. Olemme suunnitelleet nyt uutta kampanjaa, jossa lautasliinoihin painettaisiin erilaisia viestejä. Sponsoroitujen lautasliinojen kustannus on pieni siihen nähden, miten moni sen näkee. Se on fiksua markkinointia, Sharif toteaa.

Simple Share Buttons