Artikkeli

Aitoa tekemistä, jossa ei tulla valmiiksi

Vastuullisuustyön ei tule olla pakon sanelemaan toimintaa, vaan sen tulee pohjautua aitoon haluun tehdä hyvää ja viedä asioita parempaan suuntaan. Kun yhdistetään järkitekemiseen tunteiden palo, saadaan aikaan vaikuttavia tuloksia ja merkityksellistä kehitystä.

Vastuullisuustyössä, jos jossain kysytään kärsivällisyyttä ja keskeneräisyyden sietokykyä. Tämä on sellainen savotta, joka ei tule ikinä valmiiksi. Aina on parannettavaa, tehostettavaa ja kehitettävää. Mittarit ja analysointi kehittyy vauhdilla, koko ajan tarkempaa dataa tulee työn tueksi. Siinäpä se ehkä koko vastuullisuustyön suola ja sokeri onkin – tässä oppii jatkuvasti uutta ja samalla huomaa oman tietotaidon kasvaneen hurjasti menneinä vuosina.

Perheyrityksen kvartaali on 25 vuotta ja katse on aina pidemmällä tulevaisuudessa. Toimintamme pohjautuu ajatukselle siitä, millaisen yrityksen jätämme seuraavalle sukupolvelle. Vaikka päivittäinen johtaminen on nopeaa, maailma ympärillä hektinen ja elämme intensiivisesti juuri tässä hetkessä, ovat toimintaa ohjaavat periaatteet kuitenkin luotettavan selvät.

Yksi viime vuosina keskustelua herättäneistä teemoista onkin edelleen tärkeänä pitämäni luottamus. Luottamuksen ilmapiiri ohjaa tekemistämme ja on ensiarvoisen tärkeänä mahdollistajana joustavalle ja nopealle toiminnalle. Matala organisaatio antaa paljon toimintavaltaa, mutta tuo myös runsaasti vastuuta ihan jokaiselle fiblonilaiselle. Se taas lisää vaikuttamisen mahdollisuutta, tämä koetaan meillä tärkeäksi osaksi työn mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä.

Mikä vastuullisuudessa motivoi? Katso tästä video.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941