Artikkeli

Arvojen toteutuminen on hyvä yrityskulttuurin mittari

Yrityskulttuuri syö strategian aamupalaksi ja hyvä asiakaskokemus syntyy hyvästä työpäiväkokemuksesta. Tässä kaksi menestyvän yrityksen salaisuutta.
Yhteisten tavoitteiden asettamispäivän teemana oli brändit syksyllä 2021.

Jos halutaan menestyä, kannattaa huomio kiinnittää yrityksen kulttuuriin ja arvoihin. Yrityksen arvoilla tarkoitetaan ohjenuoria tai periaatteita, jotka näkyvät yrityksen ja sen työntekijöiden päivittäisessä toiminnassa.

Arvot ovat kulttuurin ydin. Kulttuuri ratkaisee sen, miten organisaatio menestyy. Kulttuuri ei korvaa hyvää strategiaa, mutta se voi tukea sitä. Tai tuhota sen.

Yhteisten arvojen tehtävä on pitää huoli siitä, että menestymme seuraavan kvartaalin jälkeenkin. Ja sitä seuraavien.

Yhdessä tekeminen on tärkeää, jotta voimme ymmärtää toisiamme paremmin. Tässä tutustumme teemaan naurujoogan keinoin.

 

Oikeat arvot näkyvät jokapäiväisinä tekoina. Niistä ei tarvitse asiakkaalle erikseen kertoa, vaan ne näkyvät ulospäin tekoina.

Arvot ovat organisaation toimintasääntöjä. Fiblonin arvoja ovat työnilo, ylivoimainen asiakaskokemus, ympäristön kunnioittaminen ja kannattavuus. Kaiken mitä teemme, pitää olla sopusoinnussa näiden arvojen kanssa.

Me Fiblonilla hengitämme näitä arvoja ja uskomme, että ne heijastuvat myös ulospäin. Kun me itse voimme hyvin ja koemme työmme merkitykselliseksi, osaamme auttaa asiakkaitamme menestymään paremmin.

Sisäinen viestintä on tärkeää. Siksi panostamme erityisen paljon sen vahvistamiseen. Kuvassa Softlin brändin uudistamisen lanseeraus henkilökunnalle.

 

Fiblon perustettiin 23.11.1979 ja toimintamme käynnistyi 19.2.1980. Elämme siis juhlavuotta! Tämänikäisessä organisaatiossa kulttuuri voisi olla haaste, mutta meillä se on vahvuus. Kun meiltä kysytään tähän reseptiä, en voi kuin neuvoa elämään arvot todeksi!

Työn iloa!

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941