Artikkeli

Houkutteleva leipäpöytä voi olla myös hygieeninen

Leipäpöytä on näyttävä tapa asettaa tarjolle vastaleivotut herkulliset leivät ja sämpylät. Esillepanossa on syytä muistaa sekä houkuttelevuus että hygienia. Softlin tuotteet parantavat hygieniaa ja tekevät esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta.

Noutopöydässä näkee monenlaisia virityksiä. Ravintola-asiakkaat esimerkiksi yrittävät leikata leipää käyttäen apuna paperista servettiä, joka rispaantuu nopeasti ja on epäsiisti. Softlin Classic tuotteissa ei näitä ongelmia ole ja ne voi käytön jälkeen kierrättää joko bio- tai sekajätteeksi.

Jopa ammattilaisilta saattaa unohtua, että kaikkien käytössä olevien lautasliinojen tai paperituotteiden tulee sopia elintarvikekäyttöön. Oman haasteensa tuovat kankaiset keittiöliinat, joita näkee toisinaan käytettävän myös pisarasuojina. Nopea rispaantuminen ja erityishygienia tuottavat niiden kohdalla usein tekstiililiinoiksi harmittavan lyhyen elinkaaren.

Helsingin kaupungin ympäristökeskus teetti taannoin selvityksen hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden noutopöydistä. Tyypillisimmät ongelmat olivat väärät tarjoilulämpötilat ja pisarasuojien puute. Tuolloin tarjoilupaikoista yli 62 prosentissa ei noutopöydissä ollut minkäänlaista pisarasuojaa. Pisarasuojauksista ei ollut valtakunnallisia ohjeita ja käytäntö hyvin kirjavaa. 

Softlin Classic koriliinat (48cm) on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Koriliina pitää leipomotuotteet ja koreissa tarjoiltavat tuotteet tuoreen näköisinä, koska materiaali kestää hyvin rasvaa. Lisäksi liina toimii asianmukaisena pisarasuojana. Koriliina on valmistettu Classic materiaalista, joka on turvallista käyttää lyhytaikaisessa kontaktissa elintarvikkeiden kanssa.

Softlin Classic koriliinaa on saatavilla herkullisissa väreissä. Tuotteilla on valmistettu vastuullisesti ja turvallisesti Suomessa ja niillä on avainlippu.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664