Artikkeli

Kenen asia vastuullisuus on?

Vastuullisuus on yrityksessä ihan kaikkien asia ja se lähtee yrityksen missiosta ja visiosta sekä arvoista.

Niitä hengitetään ja tehdään todeksi jokaisella päätöksellä. Kun vastuullisuus viedään vastuullisuusjohtajan huoneeseen, siitä tulee hänen asiansa. Kun vastuullisuus integroidaan yrityksen liiketoimintaan, siitä tulee kaikkien asia.

Näin ajateltiin vielä hetki sitten yleisimminkin, katse ja ajattelumalli on taas heilahtanut toiseen suuntaan. Vastuullisuus koetaan asiaksi, joka tarvitsee selkeän omistajan, organisaation ja aiheen ympärillä käperrytään enemmän sisäänpäin. Kestävyysraportointidirektiivillä lienee ollut tähän oma vaikutuksensa.

Kaikki isot asiat ja aihepiirit etenevät kehitysvaiheittain, muutos ei tapahdu lineaarisesti. Ehkäpä tämä on nyt meneillään oleva kehitysvaihe on sellainen, joka tarvitaan, jotta asia saa ansaitsemansa huomion ja arvon.

Edelleen kuitenkin pienemmässä yrityksessä on tärkeää, että vastuullisuus koetaan yhteiseksi tavoitteeksi kaiken tekemisen, päätösten ja ratkaisujen kautta. Sen myös on oltava yksi kantavista teemoista johtoryhmän toiminnassa, muuten teot jäävät vaikutuksiltaan marginaalisiksi ja kokonaisukuvan ymmärrys ei ole kenenkään hyppysissä.

Kenen asia vastuullisuus on ja mihin yleensä kompastellaan. Katso tästä video.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941