Artikkeli

Vastuullinen suunnittelu on nyt tärkeämpää kuin koskaan

Vastuulliset valinnat ulottuvat lautasen ulkopuolelle.

Kesää kohden ravintolat, terassit ja tapahtumat täyttyvät iloisesta puheen sorinasta ja tyytyväisistä kävijöistä. Toivottavasti näin käy, koska onnellisia asiakkaita haluamme me kaikki. Sellaisia, jotka tulevat uudestaan, suosittelevat ja jopa somettavat kokemuksestaan.

Onnistuminen ei synny sattumalta vaan on tarkan ja kattavan suunnittelun tulos. Etukäteen kartoitetaan budjettia, tarvittavia osaajia, ruokatuotteita sekä valitaan juuri oikeat kattaustuotteet eri ruokahetkiin.

Oikea liina oikeaan tarkoitukseen tuo säästöä

Monilta suunnittelu sujuu ammattitaidolla, mutta joskus jotain oleellista, kuten tarjoilun lautasliina jää miettimättä. Yksityiskohta, jolla on iso merkitys asiakkaan hurmaamisessa. Miten väreillä ja viesteillä voikaan leikkiä ja luoda tunnelmaa!

Lautasliinalla on myös tärkeä toiminnallinen tehtävä: liinalla suojataan vaatteita ja pyyhitään suunpielet. Rakennetaan asiakastyytyväisyyttä. Jokainen tietää, miten ärsyttävää on pyyhkiä valuvaa kastiketta ohuella liinalla tai asetella postimerkin kokoista suojaa syliinsä. Väärä tuote harmittaa, ja liian ohuita tai liian pieniä liinoja kuluu myös enemmän ja ostohinnassa saatu säästö hupenee nopeasti.

Kokonaistaloudellinen ajattelu on vastuullisen suunnittelun ytimessä. Oikeiden tuotteiden valinta oikeaan paikkaan vähentää hävikkiä ja tuo säästöjä. Ulkona kesäsäällä esimerkiksi kevyet liinat lentävät helposti ja menevät hukkaan. Oikea vaihtoehto on paksumpi liina tai valmiiksi taiteltu lautasliina, johon aterimet voi kätevästi sujauttaa ja näin säästää henkilökunnan aikaa.

Uskon, että tällä hetkellä vastuullisuus suunnittelussa on tärkeämpää kuin koskaan. Paineita tulee monesta suunnasta. Kuluttajat vaativat yrityksiltä kestävää toimintaa. Työntekijöiden arvokas aika sekä hankitut raaka-aineet ja tarvikkeet on käytettävä älykkäästi. Mitään ei saa heittää hukkaan.

Anne Ekberg, porilainen Lautasliinatehdas Fiblon, perheyrittäjä toisessa polvessa

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941