Artikkeli

Vastuullisuusportaat vievät ylöspäin

Vastuullisuusportailla kuljetaan vain yhteen suuntaan – ylöspäin.

Ensimmäinen porrasaskel on ottaa vastuullisuus osaksi johtamisjärjestelmää. Siitä siirrytään portaalle kaksi, joka on operatiivinen toiminta – aletaan siis hommiin ja tehdään suunnitelmien mukaisia peliliikkeitä. Porrasaskelmalla kolme ollaan jo vastuullisuuden edelläkävijä, luodaan sille suurempaa arvoa ja kehitetään vastuullisuusymmärrystä isommassa kuvassa. Portaalla neljä ei ole vielä ruuhkaa– siellä olevat ovat suunnannäyttäjiä, rakenteiden muuttajia, poliittisiin päätöksiin vaikuttajia, oman toimia-alan ja navan ulkopuolelle katsojia – laajasti asian parissa toimivia, joiden näkemyksellisyys vie kehitystä eteenpäin kohti sellaista polkua, jota ei vielä ole raivattu.

Lautasliinatehtaalla vastuullisuusvaikuttaminen on kirjattu tulevaisuuspolkuun jo vuonna 2009. Ja nyt ollaan siellä mikä silloin asetettiin tavoitteeksi – portaalla neljä. Se tarkoittaa laajalla skaalalla vastuullisuuteen liittyvää työtä myös oman toimialan ulkopuolella. ei ainoastaan olemassa olevien käytäntöjen ja toimien kehittämistä, vaan täysin uuden luomista ja suunnan näyttämistä sinne, minne kaikkien tulisi yhdessä pyrkiä.

On hyvä tarkastella oman yrityksen vastuullisuustoimia porrasnäkökulmasta. FIBS ry:n tarjoama kattava tietopankki on tässä tarkastelussa suureksi avuksi, suosittelen tutustumaan.

Minna portaat johtavat? Katso tästä video.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Sini Huhtasalo, puh. 0400 943 941