Fiblon henkilöstö asiantuntijat Sotflin Fibra

Tutustu
meihin

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Vesa Viirros Fiblon

Vesa Viirros

Sales Manager, Finland

Vesa on todellinen myynnin ammattilainen, jolla on pitkä kokemus erityisesti keskusliikkeistä. Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden huomioiminen ovat olleet osa Vesan arkea jo pitkään ja näistä hän huolehtii jatkossakin.

puhelin: 020 123 6613
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Tuulia Ekberg

Customer Care Manager

Asiakkaat ansaitsevat parasta mahdollista palvelua – olipa kyse sitten tilauksista, toimituksista tai tuotteen ominaisuuksien parantamisesta.  Tuulialla on pitkä kokemus tuotesuunnittelusta.

puhelin: 020 123 6603
etunimi.sukunimi@fiblon.com

VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI

Anne-Ekberg-Fiblon

Anne Ekberg

Vice President, Brand & Communication

Anne vastaa brändistrategian kehittämisestä sekä viestinnästä ja markkinoinnista. Vastuullisuusasiat ovat erityisen lähellä hänen sydäntään.

puhelin: 020 123 6662
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Tuotanto ja ostot

Mikko Ekberg

Vice President, Supply Chain

Mikko kehittää Fiblonin tilaus-toimitusprosessia aina vain toimivampaan suuntaan. Hänen vastuullaan ovat ostot, tuotannonsuunnittelu ja it-järjestelmät. Luontevasti listaa voisi jatkaa vielä sanoilla laatu ja ympäristö, joka ovat avainsanoja paitsi tilaus-toimitusprosessille myös koko yritykselle.

puhelin: 020 123 6663
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Leone-Ekberg-Fiblon

Leone Ekberg

Purchaser Manager

Leone on talon sisäisestikin todellinen moniottelija, jonka työtehtäviin on vuosien varrella kuulunut lähes kaikki palkoista tuotannonohjaukseen ja kirjanpidosta varastonhallintaan. Tällä hetkellä kokonaisuuksia tarkastelevana ja järjestelmällisenä ihmisenä Leone huolehtii kaikista materiaaliostoista.

puhelin: 020 123 6633
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Jouko Pasori

Eletronic Maintenance

Joukon Fiblon-uraa voisi tiivistää sanoihin ”varastomiehestä sähköpuolen vastaavaksi”. Lähes kaksi vuosikymmentä talossa olleena Jouko on ollut vahvasti kehittämässä Fiblonia Euroopan johtavaksi lautasliinavalmistajaksi, jonka edustaa alansa moderneinta osaamista ja tekniikkaa. Toimenkuvaan kuuluu sähköjärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä kiinteistön ylläpito.

puhelin: 020 123 6632
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Jari Vuori

Mechanical Maintenance

Mekaanisesta kunnossapidosta sekä työturvallisuudesta kantaa ison vastuun Jari. Pitkään Fiblonilla työskennelleenä Jari on kasvanut konekannan muuttumisen mukana manuaalikäyttöisistä koneista pitkälle automatisoituihin kokonaisjärjestelmiin.

puhelin: 020 123 6631
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Hallinto

Pekka Ekberg

CEO

Pekka on visionääri, joka ohjaa Fiblonia määrätietoisesti miettien koko ajan kehitysmahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Pekka johtaa yritystä sekä järjellä että sydämellä ja se näkyy koko Fiblonin toiminnassa.

puhelin: 020 123 6661
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Maiju-Kärki-Fiblon

Maiju Kärki

Administrative Manager

Talouden vahva ammattilainen, Maiju, tuntee taloushallinnon kaikki osa-alueet.  Muiden toimintojen jatkuva kehittyminen vaatii nopeaa ja joustavaa raportointia. Maiju pitää huolen, että tieto on nopeasti saatavissa ja aina ajantasaista. Maiju vastaa myös henkilöstöasioista.

puhelin: 020 123 6664
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Jon-Ekberg-Fiblon

Jon Ekberg

System Specialist

 

puhelin: 050 523 7577
etunimi.sukunimi@fiblon.com

Fiblon news

Tilaa digilehtemme. Saat käyttöösi uusimmat ravintola- ja puhtausalan vinkit sekä pääset kurkistamaan Fiblon tiimin idearikkaaseen ja työniloa pursuvaan arkeen.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni lisäämisen Oy Fiblon Ab:n sidosryhmärekisteriin (emme luovuta tietoja ulkopuolisille).
Simple Share Buttons