Softlin Classic koriliina 48 cm

Softlin Koriliina parantaa hygieniaa ja tekee esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta

Softlin koriliina imee hyvin rasvaa ja soveltuu korin alusliinaksi tai leipäkorin pisarasuojaksi. Monikäyttöinen Koriliina soveltuu hyvin aamiaispöydän leipien esillelaittoon, pöytiin tarjoiltavien leivonnaisten alle sekä buffet-kattauksiin. Softlin Koriliina on hyvin imukyinen sekä kosteanakin kestävä ja siisti. Se sopii hyvin myös rasvaa ja sokeria sisältävien tuotteiden käsittelyyn. Softlin Koriliinalla viimeistellään helposti näyttävä ja siistinä pysyvä tarjoilu.

Lue lisää pisarasuojasta

Oikea tuote oikeassa käytössä on  viisas valinta. Ne auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu Suomessa laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Koriliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin.

Softlin Koriliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Liinoilla on helppo kertoa oma tarina tai yrityksen kulloinkin tärkeät ja ajankohtaiset viestit.

Palkkaus ja materiaalit

  • Koko: 48 x 48 cm
  • 50 kappaletta / kääre
  • 6 käärettä / laatikko
  • Lautasliina: kuivapaperi
  • Kääre: polypropeeni PP 05
  • Laatikko: aaltopahvi
 

Värivalikoima ja kuosit

Värit

valkoinen, puolukka, viini, samppanja, lime, havu, kaakao, mustikka ja musta

Kuosit

Haven vihreä ja Rapu

 

 

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Personointi

Tämän tuotteen saat myös personoituna!

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

Laskutusohje

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Operaattori

Apix Messaging Oy
(003723327487)

Verkkolaskuosoite

003703465487

OVT-tunnus

003703465487

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Oy Fiblon Ab (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Fiblon Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: 003703465487@procountor.apix.fi

Lisätietoja laskutuksesta antaa: Maiju Kärki, puh. 020 123 6664

Ota yhteyttä